Tallinlanna Olga otsustas täismeheikka jõudvale pojale Vladimirile Kuusalu pubis vahva sünnipäevapeo korraldada, kirjutab SL Õhtuleht.

“Olen hea ema ja ei tahtnud, et nad sünnipäeval niisama mingeid lollusi ei teeks, mõtlesingi, et teeme organiseeritult ja õhtujuhiga,” räägib naine, kes võttis Malguga ühendust.

Olga maksis Madisele õhtujuhtimise eest 1000 krooni ette, kuid sünnipäevale noormees ei ilmunud.

“Muidugi ma usaldasin Madist siis, kuna mulle veel tuttav teda soovitas, et selline tore ja vahva pidi olema… ei tulnud mõtetki pähe, et võtab raha ja kaob. Ta sai raha kätte, tänas, soovis veel ilusat naistepäeva meili teel ja saatis ka programmi, et mis seltskonnamänge korraldada võiks,” kurdab Olga.

Ilmselt pole proua Olga Madise varasemate tegemiste ja ütlustega ajakirjanduses hästi kursis. Malk on saanud nimelt mitmest töökohast lahti, kuna tema ilmumise järel on tekkinud baarides rekordiliselt suured puudujäägid kassas, kaduma on läinud raha teiste töötajate rahakotist, lisaks ka puudujäägid alkoholis…

Samuti on väidetud, et tegu on kasiinosõltlasega. Malk on ka uhkustanud, et seksis Teletorni liftis. Lisaks pole mees olnud kitsi kiitma, et grupiseks on üks ütlemata tore asi…

Oi, oi — taevas teab, mis seltskonnamänge Malk seal veel korraldanud oleks…

Refereeritud täispikka artiklit loe SL Õhtulehest.