Veebruari keskpaigas jagati 59. korda Grammysid. Auhinna tõi koju ka kantritäht Sturgill Simpson, kelle ansambli koosseisus veel selle kevadeni mängis kitarri ka eestlasest virtuoos Laur Joamets. Simpsoni lbum "A Sailor's Guide to Earth" valiti parimaks kantrimuusika albumiks ning album oli nomineeritud ka üleüldises aasta albumi kategoorias.

20. augustil aset leidval kontserdil löövad Ruja muusikalises taasühinemises solistidena kaasa Kadri Voorand, Ott Lepland, Robert Linna, Kristjan Kannukene, Priit Võigemast ja Karl Vilhelm Valter. Ühe osana kontserdist saab laval näha ka üliandekaid ja verinoori uue põlvkonna trummareid ning kitarriste. Lisaks Laur Joametsale kuuluvad bändi põhikoosseisu ka Andres Põldroo, Henno Kelp ja Andrus Lillepea.

Ajaloolise muusikasündmuse pileteid saab osta Rahva Raamatu kauplustest ja e-poest ning lisaks saab pileti osta ka ticketer.ee keskkonnast. Kiire ja lihtsa viisi pileti soetamiseks leiad SIIT! Vaata lisa kontserdi Delfi erilehelt ja Ekspress Meedia erilehelt!