Aak rääkis, et Eurovisioni vaataja on ta ikka olnud, kuigi mitte sedasorti fänn, kes enne võistlust etteastetega juba kursis oleks - sestap nentis ta, et on Wurstist kui persoonist lugenud vaid põgusalt uudistest ning Austria staarartisti loominguga kursis ei ole.

"Eurovisionile on vähemuste teema kogu aeg sisse põimitud olnud," sõnas ta Publikule. "Mina olen kõikide suhtes tolerantne," kommenteeris Aak ja lisas, et kuigi see habe on ka tema meelest natuke "too much", siis tuleks hinnata ikkagi etteastet. "Olgu habemega või mitte, on ju tegelikult olulisemaid teemasid. Kui kellelegi ei meeldi, võib ju silma kinni pigistada," leiab ta. Transvestiidi imago kasutamist lihtsalt tähelepanu tõmbamiseks, kui see nii peaks olema, peab Aak tobedaks, kuid nendib, et muusikaäril oma pahupool ja tehakse kõiksugu trikke.

Favoriiti ega võidupakkumist Aagil tänavusel võistlusel eelpoolmainitud põhjustel ei ole, kuid Tanja esinemisele elas ta vägagi kaasa ning muusikul on kahju, et Eesti seekord edasi ei pääsenud. "Olen Tanja fänn juba ta JZ Belle'i ajast. Võib vaielda, et tegemist ei olnud Timo Vendti parima looga - ehkki ka see oli hea - aga tervik oli ju igati hea. Tanja on väga tugev artist," kiitis ta.

"Meie pisarad siin väikeses Eestis ei huvita Euroopas kedagi. Selle võistluse lõpptulemus lihtsalt on ennustamatu. Eurovisioni fookus on ka muutunud. See oli laulukirjutajate võistlus, aga viimasel ajal on formaat udusem. Lauljate võistlus on ta siiani, aga loevad ka teised asjaolud," sõnas ta ja lisas, et tulemusi mõjutab selgelt riikide poliitiline olukord. "Loodame, et ka Eesti on kunagi jälle selles heledas päikeselaigus!"