Expressionsi reklaam

Modellisaates toimus täna mitu lõbusat seika ja üks põnev pööre. Tõelist elevust pakkus Expressionsi ehete reklaam, kus tüdrukutel oli vaja öelda kaks lauset. Enne pinevat filmimist õpetas Hendrik Toompere jr tüdrukutele kõnelemist, soovitas neil lõdvestuda ja pani nad ülla eesmärgi nimel karjuma. 

Reklaam tuli hästi välja ka vene tüdrukutel, kes eesti keelt nii hästi ei valda.

Pärast Expressionsi reklaami suundusid tüdrukud tagasi modellimajja, kus toimus väike nääklus selle üle, kes koristab ja kes mitte.

Tüli modellimajas

Kui tüdrukud harjutasid modellimajas kõndimist, hakkas meesmodell Aleksei oma konkurente pilkama. Iseäranis jäi Aleksei hammaste vahele 17aastane Gerttu, kellele mees hakkas kõndimist õpetama.

Õige pea tekkis Aleksei ja Gerttu vahel sõnavahetus. Viimane nähvas, et ta on käinud pool aastat modellikoolis. Aleksei sai seepeale suutäie naerda.

Lõpuks võttis tüli suuremad noodid üles. Gerttu soovis, et Aleksei tema jutu vahele ei segaks, mispeale Aleksei turtsus, et ta on Gerttust vanem. "Mis vanus siia puutub?" sähvas Gerttu vastu.

Fotoseeria bikiinides

Fotograaf Martin Lazarevil oli ülesandeks tippmodellideks pürgijad rannal üles pildistada. Hoolimata sellest, et õues oli külm, said tüdrukud hästi hakkama.

Kauneim kaader oli kohtunike sõnul Sandral. Kõige nõrgemalt suutsid esineda Kairi ja Eglel, viimasel tuli ka saatest lahkuda.

Saate lõpus selgus ka Aleksei tõeline roll - ta oli majas selleks, et tüdrukute tõeline pale paljastada. Kriitikanooli sai Maria ja Aleksei sõnul oli modellimaja tõeline sigala. Aleksei sõnavõtt ajas tüdrukud nutma.

AVALDA ARVAMUST: Kas Aleksei oli noorte tipmodellidega liiga karm?