Eeri loodab saatest leida temast pikema ning ilusa neiu. Eeri usub, et võib saatest leida tüdruku, kellega koos saatest lahkuda.

Teisena astub uksest sisse 18-aastane Kätlin Tallinnast, kes lõpetas keskkooli ning läheb sügisel ülikooli. Vabal ajal käib Kätlin sõpradega väljas. Neiu ütleb Eerile, et noormees tundub talle esmapilgul hästi lahe tüüp ja lisab, et tuli saatesse otsima eluarmastust.

Kolmas tulija on 18-aastane Kertu Tallinnast, kes töötab baaridaamina. Vabal ajal käib Kertu ratsutamas, mootorrattaga ning rulluiskudega sõitmas. Osalejad räägivad koduloomadest.

Intervjuus ütleb Eeri, et Kätlin jättis talle esialgu parema mulje kui Kertu, sest kuigi mõlemad tütarlapsed rääkisid Eeri jaoks liiga palju, oli Kätlin siiski noormehe jaoks sümpaatsem. Kätlin ütleb, et Eeri on väga tore noormees, kuid neiu arvates veidi liiga vaikne. Kätlin on intervjuudes rõõmsameelne ning räägib muljetest suure õhinaga.

Kätlin on Kertu tulekust vaimustatud ning ütleb, et neil on Kertuga rohkem ühist kui Eeriga. Kertu tunnistab samuti, et Kätlin on väga tore tüdruk ning sama hull jutustaja kui ta ise. Kertu ütleb, et Kätlin võib talle olla konkurent, kuid hetkel saavad nad väga hästi läbi.

Esimesena sõidavad osalejad Keilasse, kus viibib sel hetkel Vene Tsirkuse Tuur. Eeri valib seal kaaslaseks Kätlini ning kloun Vassili õpetab noortele mõned trikid. Eeri ja Kätlin teevad karu kõrval pilti ning seejärel saavad nad vaadata tsirkuse etendust, kus esinevad artistid mitmetest erinevatest rahvustest.

Ühes numbris kaasatakse Eeri ning Kätlin ka tegevusse, Kätlin viskab palle ning Eeri peab mitme väikese lapsega koos üksteisest üle hüppama. Kertu jagab väljas enne etenduse algust inimestele flaiereid. Intervjuus üteb Eeri, et talle ei meeldi tsirkus, kuid noormees tunnistab, et klouniga trikke teha oli päris naljakas.

Kätlin arvab, et väikestel lastel võis tsirkuses lõbus olla ning räägib, et trikid, mis tunduvad vaatajale lihtsad, ei olnud tegelikult kerged. Neiu tahab, et järgmise kohtumise saaks Kertu, siis oleks tüdrukutel õhtul võrdsed võimalused.

Teine kohtumine toimub Tallinnas Mere puiesteel Bowlinguklubis Kuulsaal, kus Eeri valib teiseks kaaslaseks jälle Kätlini. Noored saavad mängida bowlingut, nautida puuvilju ning jooke. Kertu liimib üksinda piljardilaua ääres kiidele otsi. Eeri ütleb intervjuus, et tema ja Kätlin ei osanud väga hästi bowlingut mängida, kuid noormehe arvates tuli kaaslasel mäng halvemini välja. Eeri ütleb, et Kätlin on rõõmsameelne neiu ning neil on, millest rääkida. Kertu ei ole Eerile jätnud head muljet.

Kätlin on rahul, et sai mõlemad kohtumised ise Eeriga veeta, kuid tüdruk ei oska täpselt öelda, kelle noormees õhtul valib. Kertul on väga kahju, et ta on olnud terve päeva kõrvaltvaataja, kuid samas ütleb, et ta otsis endale ise tegevust ning igav tal ei olnud.

Õhtul pakivad tütarlapsed oma asjad ning ootavad laua ääres Eeri otsust. Eeri valik on Kätlin ja Kertu peab majast lahkuma. Keskööl otsustavad Eeri ning Kätlin oma tubadesse jääda ning seetõttu ootavad osalised majja homme uut inimest.