Väljahääletusel hääletatakse üksmeelselt Sergei vastu. Immuunsus on taaskord Kristol. Birjol on sellest kahju, sest Kristo on nende silmis muutunud — ta on kahepalgeline ja käitub nõmedalt, viimast just siis kui kaameraid läheduses pole.

Uueks osalisena tuleb saatesse Baari-Madis. Tüdrukutele ta meeldib, poistele seevastu mitte. Isegi Meelis tunnistab, et oleks olnud parem kui Sergei oleks jäänud. Kõige rohkem aga häirib Madise tulek Allarit, kuigi ta väidab, et pole homofoob. Madis aga ütleb, et ega ta ei tulnud saatesse poisse vägistama, ja et Allaril on seks keha aga “saekaatrijutt”.

Õhtu toob kaasa romantikaülesande. Poiss kes suudab välja mõelda romatiliseima asja saab auhinnaks õhtusöögi kahele ja öö Romantikatoas koos talle meeldiva tüdrukuga. Auhinna napsab Meelise eest Madis ja valib kaaslaseks Nele. Meelis on häiritud ja ütleb, et see vana tõhk Madis…, tahtis ta ju ise Birjoga romantikat teha.

Madis siirdub Nelega õhtusöögile ja häiritud Meelis jookseb nuttes metsa. Ülejäänud seltskond on seetõttu sunnitud teda taga otsima.

require_once "$admin_dir/projects/video/index.inc"; video(2,'http://www.tv.ee/static/manager/pildid/console/tv.ee/playasx.asp?videoid=3D93B62D-9F9B-4CAF-8259-1EB0FE1E205E{}');?>