Ootusärevuses on ukse taga kuulda samme. Mängu tuleb Kaido, 21-aastane Räpina noormees, kes elab ja töötab Tallinnas. Kaido töötab taksojuhina ning on varem töötanud müügijuhina. Kuna Aare on teinud ka müügijuhi tööd, vaatab ta Kaidot kui tõsist rivaali. Helen tunneb Kaido vastu suurt huvi ning üritab noormeest lähemalt tundma õppida.

Räägitakse sellest, kuhu päeval sõidetakse, Aare ja Helen tahaksid minna kardiga sõitma, Kaido langevarjuhüppeid tegema. Helen uurib Kaido käest, miks ja millal noormees tätoveeringud tegi. Helen vaatab Kaidole tunduvalt rohkem otsa kui Aarele. Kaido oskab ka veidi rootsi keelt, Helen on suur rootsi keele fänn. Heleni imestus on suur kui ta kuuleb, et Kaido pole Saaremaal käinud. Helen paneb poisid proovile ja küsib, millal oli Ümera lahing. Aare oskab peale pikka arvamist õige vastuse öelda. Helenil on Kaidost peale esimest kohtumist jäänud väga hea mulje, noormees meeldib Helenile väga välimuse poolest.

Esimese kohtumise jaoks sõidetakse Saurixi kardikeskusesse. Heleni ning Aare soov on täitunud, sest mõlemad lootsid minna kardiga sõitma. Heleni esimeseks kaaslaseks osutub aga Kaido. Helen näib õnnelik, Aare on väga pettunud. Kihutatakse kardirajal, Aare vaatab raja ääres väga nukra näoga- kardisõitu oli ta väga oodanud. Helen aga ei hoia kiirusega tagasi. Tundub, et tütarlaps naudib adrenaliini ning kihutab nagu tõeline rallisõitja.

Peale soojendusringe algab võidukihutamine ning võidab see, kes läbib viis ringi kiirema ajaga. Kaido on Helenist kiirem, kuid ootab vahel viisakusest tütarlast järele. Pärast võistlust toimub auhinnatseremoonia, kus lohutuseks saab kolmanda koha auhinna ka Aare, kes küll täna rajale ei pääsenud. Heleni auhind on pudel šampust ning Kaido saab võidukarika. Peale esimest kohtumist räägib Helen, et tal on kahju, et ta Kaidoga pikemalt vestelda ei saanud. Samuti on Helenil halb tunne, et ta Aare pilti ei valinud, kuna Aare oleks tõesti kardiga sõita tahtnud.

Teine kohtumine kaaslasega toimub Helenil värskes õhus, selleks sõidetakse looduskaunisse kohta Jõgisoo Forellipüük, kus noortel on võimalus ise kala püüda ning seejärel ahjus tehtud forelli maitsta. Kuigi mõlemad noormehed arvavad, et Helen valib nende pildi, osutub Heleni valituks seekord Aare. Helen ja Aare hakkavad kala õngitsema, Kaido peab aga teises tiigi servas väikeseid kalu söötma. Aare on elavamaks muutunud ning püüab ilmselgelt Helenit ära võluda. Alguses ei taha kala kummalgi õngitsejal näkata, kuid mõne aja pärast püüab Helen esimese väikese forelli. Peale forellipüüki oodatakse õhtusööki ning Aare kasutab vaba aega kavalalt ära ning viib Heleni jalutama. Aare hoiab Helenil ümbert kinni. Kaido on endiselt eemal ning vaatab üksinda, kuidas Aare Helenit võrgutab.

Intervjuud andes on Helen segaduses ning ütleb, et Aarega said nad väga lähedasteks, samas aga ei ole ta Kaidot veel tundma õppinud, mille tõttu on valiku tegemine õhtul väga keeruline. Helen tunnistab, et talle meeldib rohkem Kaido välimus, kuid Aarel on jällegi tore iseloom. Aare tunneb peale teist kohtumist ennast palju kindlamalt ning ütleb, et Helen meeldib talle väga ning kui tüdruk õhtul Aare valib, tuleb viimane kindlasti toast välja. Aare nendib, et Heleni ulakus ja ülemeelikus teda ei häiri, pigem muudab see Heleni tema jaoks veelgi eksootilisemaks. Aare arvab, et Helen teeb valiku kindlasti noormeeste iseloomusid arvesse võttes, Kaido aga väidab, et Heleni valik sõltub just poiste välimusest.

Helen on enne valiku tegemist närviline, sest ta ei taha oma otsusega kellelegi haiget teha. Lauale jätab Helen Kaido pildi, mis tähendab, et Helenile on silma jäänud Kaido välimus ning tüdruk tahaks Kaidoga lähemalt tutvuda. Aare on tõsiselt pettunud ning peab saatest lahkuma. Kesköö on saabumas, mõlemad osalejad on oma tubades. Paar minutit enne keskööd avaneb Heleni toa uks ning tütarlaps on valmis koos Kaidoga saatest lahkuma. Neiu ootab laua ääres Kaidot, sekundid jooksevad, Kaido jääb aga tulemata. Helen on küll veidi pettunud, kuid loodab siiski järgmisel päeval Kaidoga rohkem tutvuda.